Hatalmas felháborodást keltett a népszerű magyar TikTok-sztár első dala

Zsebibaba toktokker
Vágólapra másolva!
Zsebeházy Andrea, ismertebb nevén Zsebibaba népszerű magyar tiktokker - most klippel jött ki a YouTube-on, de nem ájult el mindenki az első dalától. 
Vágólapra másolva!

Zsebibaba megosztó személyiségnek számít az interneten, egyszerre több közösségi oldalon is aktív, az Instagram oldalán 58 ezren követik lifestyle tartalmai miatt. A fiatal lány most egy új karriert próbál magának építeni - elkészítette első szóló dalát, ami már elérhető a YouTube csatornáján. A dal az Egy tekintés címet kapta és már több mint 165 ezren látták.

Zsebibaba tiktokker YouTube

A klip hamar nagy felháborodást keltett a rajongók és hallgatók körében, akik több dolgot is kifogásoltak - elsőként a tiktokker hangját, amit szerintük úgy fel kellett javítani studiókörülmények között, hogy ettől érthetetlen a magyar szöveg. "Alig várom, hogy kijöjjön magyar szinkronnal is" - írta az egyik kommentelő, egy másik pedig így vélekedett: "Tökéletes zene ruhamosáshoz, porszívózáshoz, fúráshoz, betonkeveréshez és öngyilkossághoz is." Valaki csak annyit írt a klip alá, hogy "hang nélkül egész jó", más pedig ezt kommentelte: "Hiába holtnyelv az arámi, még így is készülnek belőle nóták" - utalva arra, hogy alig érteni valamit a szövegből.

A fiatal lány kicsit sem volt szégyenlős, a klipben egy fehér csipkés fehérneműt viselt. A videóra közel 2200 komment érkezett idáig, ami kimagaslóan magas felkapott (magyar) YouTube videók között.

Itt a klip: