Már hétévesen eszméletlenre itta magát az ismert színésznő

The Hollywood Reporter 2021 Power 100 Women in Entertainment presented by Lifetime - Red Carpet GettyImageRank2 arts culture and entertainment Horizontal
LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 08: Selma Blair attends The Hollywood Reporter 2021 Power 100 Women in Entertainment, presented by Lifetime at Fairmont Century Plaza on December 08, 2021 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images for The Hollywood Reporter/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Selma Blair új önéletrajzában őszintén írt a múltjáról, alkoholizmusáról, öngyilkossági kísérleteiről is.
Vágólapra másolva!

Selma Blair a Mean Baby című, hamarosan megjelenő önéletrajza kapcsán adott interjút a People magazinnak, ott mesélt arról is, hogy hétévesen rúgott be először – de akkor úgy, hogy nem emlékszik, hogyan került ágyba, a nővére mellett ébredt egyébként.

Selma Blair Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Kevin Winter

Mint mondta, a családi borkészletre később is rendszeresen rájárt, sokáig nem rúgott be azonban újból, csak a szorongását akarta csökkenteni. "Nem tudom, az alkohol nélkül egyáltalán túléltem volna-e a gyerekkoromat" – mondta, miközben öngyilkossági kísérleteiről is beszélt.

Blair a könyvben, illetve az interjúban azt is elmesélte, hogy a húszas évei elejére már keményen ivott, egy tavaszi szünet alkalmával egy egész napos ivászat után meg is erőszakolta egy vagy két férfi.

Nem meglepő egyébként, hogy a 80 filmben és sorozatban látott színésznő a Mean Babyben ilyen őszintén ír sok mindenről, hisz ugyanilyen nyersen mutatta be betegségét, a szklerózis multiplexet is a róla készült tavalyi dokumentumfilmben, az Introducing, Selma Blairben.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!