Mindkét fülcimpáját leharapták a rocksztárnak

Vertical
British lead pop singer of Babyshambles, Pete Doherty performs on the Pyramid stage at Glastonbury music festival, Pilton, Somerset 23 June 2007. 177,500 people are expected to attend the annual outdoor festival. Wet weather has been predicted for the duration of the festival. AFP PHOTO/CARL DE SOUZA (Photo by CARL DE SOUZA / AFP)
Vágólapra másolva!
Pete Doherty elárulta, hogy mindkét fülcimpájából leharaptak egy darabot, de még csak nem is ugyanaz az ember tette.
Vágólapra másolva!

A The Libertines, a Babyshambles és a Pete Doherty and the Puta Madres énekese, Pete Doherty zűrös múltjáról beszélt a The Guardiannek, azt is elárulta, hogy mindkét fülcimpájából hiányzik egy darab.

Az énekes elmondása szerint az egyiket egy lesifotós harapta le, akivel összeverekedett, a másikból pedig egy bárban tépett ki foggal egy darabot valaki, feltehetően egy rajongó – Doherty szerint ugyanis a férfi csak valami "szuvenírt" akart szerezni tőle.

Pete Doherty a sikerei csúcsán, 2007-ben Forrás: AFP/Carl De Souza

Doherty sokáig igazi rocksztárként élt, Kate Mosszal és Amy Winehouse-szal is járt, legutóbb 2019-ben tartóztatták le Párizsban, amikor az utcán akart kokaint venni. Mára igencsak megváltozott, de legalább tiszta, a The Guardiannek azt is mondta, őt magát is "meglepi, hogy nem halott már rég".