Stana Alexandra csalódott, nem érti, miért lett belőle negatív szereplő

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta az év elején jelentette be, hogy a férje kilépett az életükből, nem sokkal később pedig Meggyes Dávid maga árulta el, hogy Stana Alexandra miatt döntött a válás mellett. A táncosnő most arról mesélt egy interjúban, hogy nem érti, miért a magánélete miatt lett körülötte nagy az érdeklődés.
Vágólapra másolva!

Meggyes Dávid válását már kimondták, Stana Alexandra azonban továbbra is házas, ennek ellenére, úgy tűnik, felhőtlen a kapcsolatuk. A táncosnő a TV2-nek mesélt az elmúlt időszakról, és elárulta, hogy csalódott, hogy új kapcsolata miatt kapott nagyobb figyelmet ahelyett, hogy például táncosként ismerték volna el.

mint táncos, vagy mert alkotok, gyerekeket tanítok, vagy jótékonykodom. Vagy bármi olyan, ami egy pozitív dolog, és mégis azt érzem, hogy amiatt kaptam sokkal nagyobb figyelmet, mert valahol egy ilyen rossz szereplőként jelentem meg egy magánéleti szappanoperában. Szerintem ez szomorú" - mondta.

Őgy érzi, nem változott meg a történtek hatására, ugyanúgy éli az életét, mint korábban, hiszen máskor is kapott már kritikákat.