Szexvideó szivárgott ki a népszerű magyar énekesről

Azahriah
Vágólapra másolva!
Baukó Attila, ismertebb nevén Azahriah egyre népszerűbb, 20 milliós megtekintést ért el a legkedveltebb dala a YouTube csatornáján. Azahriah nemrég fellépett egy fesztiválon, ami után az új album megjelenést ünnepelték a barátaival. Az énekes az ünneplés közepette két rajongót is beengedett a backstage-be - később az egyikükkel intim kapcsolatba került, amit valaki rögzített is titokban.
Vágólapra másolva!

A videó bejárarta az internetet, eljutott a barátnőjéhez is, Azahriah pedig a legújabb Instagram-posztjában kommentálta a történeteket.

"A következő a történet: Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézbe, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album. Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a ToiToi WC mögé" - mondta videójában az énekes.

Azahriah szerint a történtek neki alapvetően nem okoznak gondot, ezzel neki nincs problémája, sőt, a videó sem érdekli annyira, de bevallotta, hogy barátnője volt, és ezért szégyelli magát nagyon: "Nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza, és ezt viszont g*cire sajnálom, mert ő egy arany ember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja meg az internettől. Úgyhogy ezt elrontottam és emiatt kib*szottul, g*cire megbántam.." - vallotta be.

A rajongókat nagyon megosztotta a videó és a történet, többen is csalódtak a kedvencükben.