Koponyacsontokba botlott a tengerparton, ezért mégsem vonul vissza Berki Krisztián halottlátója

Kiss Kató
Vágólapra másolva!
Kiss Kató Horvátországba utazott, hogy kipihenje az utóbbi időszakban őt ért támadások okozta stresszt. A léleklátó koponyacsontokba botlott a tengerparton, a rendőrség nyomozást indított.
Vágólapra másolva!

"Az az igazság, hogy a kedvesemmel éppen azért utaztunk a horvát tengerpartra, hogy magunk mögött hagyjuk egy kicsit a nehézségeket. A Berki ügy óta rengeteg támadásnak voltam kitéve, még feljelentést is kellett tennem az ügyben, sőt kórházba is kerültem, miután stroke-ot kaptam. Szóval csak távol akartam lenni kicsit a nehézségektől és a holt lelkektől, de ez nem igazán jött össze, mármint ez utóbbi" – kezdte a Borsnak Kiss Kató, aki saját bevallása szerint alig akart hinni a szemének, amikor a tengerparton megpillantotta a koponyacsontokat.

"Aznap reggel valamiért nem a rendes úton indultam el a partra. Közben feltettem magamban a kérdést, hogy vajon van-e még nekem dolgom a holt lelkekkel.

A lélek azt sugallta, hogy erőszakos halált halt és azt is éreztem, hogy csak néhány éve történt a gyilkosság" – magyarázta a léleklátó.

Forrás: Kiss Kató/FB

"Felhívtam a magyar konzulátust, akik azonnal értesítették a horvát rendőröket, akik hamar meg is érkeztek. Telefonon keresztül tolmácsolt köztünk a konzulátus munkatársa.

- mondta, majd hozzátette, a csontok felbukkanását egyértelmű jelnek veszi, vagyis a jövőben is folytatja a munkáját, továbbra is segít majd azoknak, akik hozzá fordulnak.