Életveszélyes helyzetbe sodorta magát nászútján a Baywatch szexi színésznője - videó

Baywatch Alerte a Malibu maillot de bain swimsuit Vertical
Baywatch Alerte a Malibu Baywatch 2017 Real Seth Gordon Alexandra Daddario. Collection Christophel © Paramount pictures / Flynn picture company (Photo by Paramount pictures / Flynn pictu / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP) / Restricted to editorial use related to the film or the individuals involved (producers, directors, authors, actors, etc.) The rights of publicity of any person depicted in the photos are not granted Mandatory credit of the film company and photographer
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, nemrég egybekelt párjával Alexandra Daddario a True Detective, az újabb Baywatch és A Fehér Lótusz sztárja. Férjével, Andrew Form producerrel már el is utaztak nászútra, mely nem a rendhagyó módon telik az ifjú pár számára.
Vágólapra másolva!

Autóval járja az országot Alexandra Daddario és férje, melynek fedélzeti kamerája rögzítette azt az esetet, amikor a színésznő életveszélyes helyzetbe sodorta magát azzal, hogy egy bajba jutott teknős segítségére sietett.

A videón látható, ahogy egy gyorsforgalmi úton, nagyon óvatosan közelíti meg az állatot, akit alig tud felkapni az arra haladó autók közül. Szerencséjére ő is és a teknős is sértetlenül megúszták a mentőakciót.

A színésznő a nemes tettről készült felvételt meg is osztotta hivatalos Instagram-oldalán, hogy figyelmeztesse embertársait arra, hogy vigyázzanak az úton átkelő és veszélyben lévő állatokra. A felvétel mellé viccelődve csak annyit írt „honeymoon", azaz nászút, hogy érzékeltesse, jelenleg így telnek a mézes hetek.

Daddario azóta újból bejelentkezett a közösségi oldalán, már a floridai tengerpartról, ahol egy lapozható galériában mutatta meg, hogy már felhőtlenül élvezi a nászutat.