Korábbi barátja, a volt villalakó Tommyboy is reagált VV Anett drogos ügyére

A Nagy Fatál étterem megnyitója, Válik az egykori villalakó, Tommyboy
Vágólapra másolva!
Elmondta, mit gondol a kínos esetről, amely igazi drámával zárult.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, drámai véget ért egy illegális ayahuasca-szertartás, amelyről eltűnt Béres Anett egykori realityceleb, akit meztelenül, összetört csontokkal találtak meg hat kilométerre a szeánsz helyszínétől. A nőt életveszélyes állapotban szállították az intenzív osztályra, többórás műtét várt rá, kedden még a halálhíre is elterjedt a Facebookon.

Béres Anett valószínűleg tiltott szerrel élt, nem vigyáztak rá, így majdnem tragédia történt. Egykori barátja, a Tommyboy néven ismert táncos nem úgy ismerte, mint aki kábítószert fogyasztana.

Tommyboy Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Először azt gondoltam, hogy ez valami buta bulvárfogás, rá is írtam privátba, kifotózva egy ilyen, róla szóló cikket, de tegnap óta nem válaszolt, ezért gondoltam, mégis valami baj történhetett!... Néha szoktunk beszélni, ezért is furcsálltam, hogy most nem jelzett vissza. Amikor még együtt voltunk, a hétköznapokat egészségtudatosan éltük meg, mert az én életvitelemben már akkor is az egészséges táplálkozás és a sport volt a mérvadó, mint ahogyan jelenleg is, ez mindig is kihatott a párkapcsolataimra, jó értelemben.

Addig, amíg nem tudunk pontos információkat, addig nyilván csak feltételezzük, hogy mi történhetett! Bármi is történt, bízom benne, hogy már felnőtt nőként megoldja, és a helyén tudja kezelni a családja támogatásával. Ha bármi segítségre lenne szüksége, rám számíthat!" - mondta a Blikk megkeresésére.

A drámai eseményekről a cikk alatt olvashat többet.