Megrázó részletek derültek ki a Doktor Balaton sztárjának haláláról

gyertya halál halott gyász elhunyt
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, váratlanul érte a halál Gyárfás Gerédet, akit a Doktor Balaton című sorozatban, illetve az Argo című filmben ismerhetett meg jobban a közönség.
Vágólapra másolva!

A múlt héten még erőemelő versenyen vett részt és aranyérmet szerzett a szerdán tragikus hirtelenséggel meghalt Gyárfás Geréd. A 69 éves küzdősport oktató, testépítő, testőr, szelíd motoros, erőemelő és színész halálát Árpa Attila jelentette be, aki részleteket még nem közölt.

Azóta egyre több részlet látott napvilágot a tragédiáról, amelyek szerint Gyárfás Geréd egészséges volt és rendszeresen járt orvosi vizsgálatokra is, edzéseket az orvosok engedélyével végezte. Büszke volt az erejére, és sosem panaszkodott az egészségi állapotára, nem érezte magát fáradtnak.

Váratlan halála tegnap, szerdán reggel következett be, amikor hajnali ébredése után kihúzta a kukát a ház elé és hirtelen leállt a szíve. Az információk szerint a helyszínre kiérkező mentősök sokáig küzdöttek az életéért, mégsem tudták megmenteni. Gyárfás Geréd nehéz dolgokon ment keresztül élete során, ugyanis fia is hasonló módon, mindössze 27 éves korában halt meg 2007-ben – írja a Bors.