Megszólalt Majka az Origónak a Curtis-üggyel kapcsolatban

Majka
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, tegnap jelentette be Majka és Curtis váratlanul, hogy 12 év után végleg elválnak útjaik. A közös fellépések tervezetét szinte azonnal átírták és kivették Curtis nevét mindenhonnan. Így a továbbiakban Majka lesz kénytelen egyedül vinni a vállán a rengeteg betervezett koncertet.
Vágólapra másolva!

A két rapper tegnap külön-külön bejegyzésekben adta rajongói és a nyilvánosság tudtára, hogy milyen komoly és egyben nehéz döntést kellett meghozniuk. Mindenkit váratlanul ért a különválás híre, ugyanis már pénteki villányi koncertjükön sem jelent meg Curtis, de Majka akkor még nem szolgált konkrét magyarázattal.

Majka és Curtis fellépés közben Fotó: Polyák Attila - Origo

Kérdésünket, hogy mióta készültek meglépni ezt a nehéz döntést, Majka nem kívánta megválaszolni,

viszont valószínűleg őket nem érte annyira váratlanul ez a helyzet, mint a nyilvánosságot. Ezt támasztja alá a fellépések folytonossága és Curtis nélküli óriási sikere is, amit előzetes felkészülés nélkül nehezebb lett volna véghezvinni.

Majka saját maga is a koncertek sikerére hivatkozott válaszában, amikor a fellépéssel kapcsolatos nehézségekről kérdeztük. A rapper konkrétan a szombat esti teltházas siófoki koncertjére tett utalást, ahol valóban őrült tömeg volt és hatalmas bulit csapott a közönség. Ahogy ő fogalmaz, szemmel látható, hogy okoz-e számára gondot egykori társa hiánya.

Az Origo kérdésére, hogy lát-e esélyt arra, hogy Curtisszel valaha állnak-e még együtt a színpadra, rövid választ adott.

de most nem igazán szeretnék erről nyilatkozni, nem tudok erről mit mondani" - zárta rövidre Majka a beszélgetést, aki nyilván érthető okokból nem adja ki társát, hiszen Curtis nem csak a kollégája, hanem jó barátja is a zenésznek.

A képek között lapozhat: