Milliókba kerülhet Opitz Barbi exének a kiszivárogtatott meztelen videó

Opitz Barbi alig várja, hogy ismét színpadra álljon.
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi akár több millió forintos kártérítést is kaphat, amiért egy volt szerelme kiszivárogtatta egy meztelen videóját.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, meztelen videó szivárgott ki Opitz Barbiról, később pedig az is kiderült, hogy egy volt barátja tette közzé a felvételt. Az énekesnő nem hagyja annyiban a dolgot, feljelentést is tesz, amivel komoly kártérítésre számíthat a Borsnak nyilatkozó internetjogász, dr. Baracsi Katalin szerint.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbara/Instagram

"Ezt úgy hívják, hogy bosszúpornó. Elsősorban ez egy személyiségi jogokkal való visszaélés, továbbá magába foglalja annak is a lehetőségét, hogy miután valaki látta ezt a videót, a képek láttán könnyedén elkezdheti zaklatni Barbit. Becsületsértési ügy is válhat belőle" – mondta a szakértő.

"A probléma az, hogy a mai világban az internet gyors, de a jog világa sajnos nem. A kezdet az, hogy büntetőeljárásban megállapítják, tényleg történt-e bűncselekmény. Ez alsó hangon legalább egy másfél éves történet. Később, miután a bíróság kihirdette a videó terjesztőjének bűnösségét, polgári perben lesz majd Barbinak lehetősége sérelemdíjként valamifajta kompenzációt követelni, ami akár milliókat is jelenthet" – tette hozzá.