Nemzetközi sztár-DJ érkezik a Petőfi Rádióba

Leotrix
Vágólapra másolva!
A világhírű ausztrál DJ, Leotrix csatlakozik a Petőfi Rádió elektronikus zenei sorozatának hatodik adásához. A melodic riddim műfaj ifjú tehetsége jövőbe mutató mixszel készül az alkalomra, amelyet többkamerás beállításban, extrém látványelemekkel közvetít a rádió élőben közösségi oldalán július 15-én, péntek este.
Vágólapra másolva!

BBC Radio 1 és a Triple J rádiók sztárproducere, Leotrix zenél élőben a Petőfi Rádió stúdiójában, egyenesen a Dunáról, az A38 hajóról, az Elektrik Masterclass című műsor keretében. A multiszenzoros zenei utazás különleges élményt kínál a hallgatóknak: az ausztrál DJ zenéje - a műsor tematikájának megfelelően - izgalmas vizuális megjelenítéssel egészül ki.



Forrás: Leotrix/Instagram

Ethan Wright, művésznevén Leotrix a dubstep legújabb válfajának, a melodic riddim műfajnak az egyik úttörője. A 21 éves producer olyan egyedi, csak rá jellemző hangzásvilágot hozott létre, amely hozzájárult egy egészen új irányzat megszületéséhez. A basszuszene legnagyobb nevei – többek között Marshmello, Noisia, Borgore és Virtual Riot – játsszák dalait szerte a világon. Az általa megalkotott dallamos, apró részletekből építkező, összetett hangzásvilág a legnagyobb elektronikus zenei fesztiválokra is eljuttatta a fiatal tehetséget.

Leotrix július 15-én, péntek este 22 órától a Petőfi Rádióban is bemutatkozik a hazai közönség előtt, ami egyfajta főpróba lesz a budapesti fellépése előtt.