Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Tovább erősíti sportportfólióját a TV2 Csoport

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - CHELSEA v MANCHESTER UNITED ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHELSEA ENGLAND ENGLISH MANCHESTER PREMIER LEAGUE Soccer UNITED Horizontal CHAMPIONSHIP FOOT FOOTBALL SPORT SQUARE FORMAT
Jesse Lingard of Manchester United celebrates scoring a goal with Wayne Rooney after making it 1-0 during the English championship Premier League football match between Chelsea and Manchester United on February 7, 2016 played at Stamford Bridge Stadium in London, England - Photo Ben Queenborough / Backpage Images / DPPI (Photo by BEN QUEENBOROUGH / BACKPAGE IMAGES Ltd / DPPI via AFP)
Vágólapra másolva!
Tovább erősíti sportportfólióját a TV2 Csoport, augusztustól még több angol bajnoki mérkőzést láthatnak a Spílerek nézői. A cégcsoport 2016 óta rendelkezik a világ legerősebb nemzeti labdarúgó bajnoksága, a Premier League közvetítési jogaival és büszke arra, hogy a mostani megállapodásnak köszönhetően még több élő meccset közvetít majd a Spíler csatornákon és a TV2 Play Prémium digitális platformon a magyar nézőknek.
Vágólapra másolva!

"A sportcsatornáink programkínálatának megerősítésével az a célunk, hogy a Spíler csatornák a magyar sporttelevíziózás kihagyhatatlan szereplői legyenek. A Nemzetek Ligája, a magyar válogatott mérkőzései, a spanyol és az angol bajnokság mind olyan értékes sportjogok, amik leültetik a képernyők elé a sportrajongókat. A DIGI sportcsatornák megszűnésével kerestük azt a lehetséges új partnert, akivel összefogva még inkább ki tudjuk szolgálni a nézői igényeket. A Network4 csoporttal együttműködve büszkén mondhatom, hogy a magyar focirajongók mostantól még több angol bajnoki mérkőzést láthatnak az új megállapodásnak köszönhetően" – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A szombati napokon mindhárom meccssávból egy-egy mérkőzést, a vasárnapi kínálatból pedig minimum egy találkozót hétről-hétre a Spílereken láthatnak majd a nézők.

A közvetítésszám növekedése mellett folytatódnak a már jól ismert háttérműsorok, a Britannia, amiben a szakértők és meghívott vendégeik vezetik fel a hétvégi fordulót. Továbbra is látható a Made in England, a stúdiós gólösszefoglaló magazinműsor, amiben a drukkerek elsőként láthatják majd az aktuális forduló összes gólját. A TV2 Play Premium platformon elérhető, televíziós előfizetéshez kötött Spíler Extrán minden közvetítés és háttérműsor visszanézhető lesz és akár több mérkőzés párhuzamosan követhető, hogy az igazi fanatikusok semmiről se maradjanak le.

Forrás: DPPI via AFP/Ben Queenborough

A Premier League házigazdája, Baumstark Tibor mellett Bognár Domonkosis köszönti majd a nézőket a szezon során, míg a mérkőzéseket a már jól ismert kommentátor páros, Somos Ákos és Márkus Ádám közvetíti majd.

A szezon nyitó fordulójának programja a Spílereken:

2022.08.06.

  • 13:30 Fulham – Liverpool Spíler 1
  • 15:30 Tottenham – Southampton Spíler 1
  • 15:55 Leeds United – Wolverhampton Spíler 2
  • 15:55 Bournemouth – Aston Villa Spíler Extra
  • 18:00 Everton – Chelsea Spíler 1

2022.08.07.

  • 14:30 Leicester City – Brentford Spíler 1
  • 17:00 West Ham United – Manchester City Spíler
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről