Drámai vallomás: Gáspár Bea elszólta magát férje állapotáról

Gáspár Bea, Győzike
Vágólapra másolva!
Gáspár Bea egyedül vendégeskedett a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában, ahol arról beszélt, hogy milyen nehéz, ha a gyerekek kirepülnek a családi fészekből. Eleinte valóban ezt fejtegették, hogy hogyan viselik szülőként, hogy felnőttek a lányaik és kettesben maradtak férjével, majd egy ponton Gáspár Bea bevallotta, hogy újra nehézségekkel néznek szembe.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző felesége eleinte a szülő-gyerek kapcsolatot elemezte ki részletesen és azt, hogy számára és férje számára milyen érzés volt, hogy felnőttek lányaik, akik már komoly kapcsolatban élnek párjaikkal. A kétgyerekes anya elmondta, hogy már ő is és férje is nagyon várja, hogy szintet lépjenek a lányok, esetleg gyűrűs menyasszonyok, akár feleségek legyenek.

Majd Gáspár Győző betegségére terelődött a szó, akiről nemrég derült ki, hogy súlyos pánikbeteg és tavaly már két hónapig kezelték emiatt pszichiátrián is. A műsorvezetők érdeklődésére váratlan válasz érkezett az asszonytól.

de akit szeretsz, azt azért támogatod, ha azt látod, hogy mentálisan nincs jól. A Győzőnek nagyon sok olyan dolga van, ami azzal magyarázható, hogy a mentális egészsége nincs éppen topon. Annak én örülök, hogy ő ezt kezelteti. Most is éppen kezelés alatt áll. Az orvos sem tudja teljesen megmondani, de inkább gyerekkori problémák vannak, amiket felnőtt fejjel sem tudott feldolgozni" – vallotta be őszintén Gáspár Bea, aki elmondta, hogy újra erősödtek férje rohamai, aki saját maga kérte, hogy bevonulhasson a kezelésre.

Gáspár Győző, Gáspár Bea tv2