Elszabadultak az indulatok Tóth Andi melltartós képe alatt

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi úgy tűnik megtalálta a boldogságot Marics Peti oldalán, mégis kissé nyúzottnak tűnik az énekesnő. A napokban felröppent szakításukról szóló pletykákat már megcáfolta a páros, bár Tóth Andi fotója alapján nem biztos, hogy minden a legnagyobb rendben.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi nem egy szemérmes típus, szívesen mutogatja magát fehérneműben, vagy falatnyi sortban, bikinikben. Az énekesnő sokat tesz a remek alakjáért, ha teheti edz és figyel az étkezésre is, most azonban túlzásba vihette, ugyanis nagyon nyúzottnak tűnik legutóbbi fotóján.

Az énekesnő merész fotójára valószínűleg a már megszokott bókokat várta követőitől, de a várt reakciók elmaradtak és az ellenkezőjét sikerült elérnie a falatnyi melltartóban és sortban pózolós felvétellel.

– írta az egyik kommentelő.

„Én nem bántásból írom, esküszöm... De nagyon gáz ez a fotó... Úgy néz ki rajta a csaj, mint egy örömlány a 6-os úton stoppolva... De ESKÜSZÖM, NEM BÁNTÁSBÓL ÍRTAM... EZ TÉNY" – írta egy másik követő az éles kritikát.

„Egyedi kiscsaj voltál, kár, hogy már úgy nézel ki, mint egy tipikus insta-csaj. Túl sok make up, és túl kevés ruha, kacsaszáj tartás stb. Én értem, hogy így van követőtáborod, de ami értéket hordozol magadban, az elveszik" – fejtette ki véleményét egy másik követő.

De azért volt, aki védelmébe vette Tóth Andit, aki a kép mellé oda is írta, hogy nincs megállás, ő egész nyáron gőzerővel dolgozik.

Andi, rengetegen szeretünk, imádunk... Csak tedd a dolgod" – írta biztatásképp egy rajongó.