Kitálal a menedzsere Varga Irénről

Varga Irén
Vágólapra másolva!
Kaszás Imre népszerű tikokker, akit több mint 88 ezren követnek az oldalán, amin jelenleg egyetlen egy videó van publikálva. A tikokker nemrég az összes tartalmat törölte az oldaláról - most viszont új videóval jelentkezett. Imre elárulta az új videójában, hogy ő volt Varga Irén menedzsere, aki az egyik legnépszerűbb internetes személyiség jelenleg Magyarországon.
Vágólapra másolva!

Irénke több dalt is publikált a YouTube csatornájára, melyek rendszerint milliós megtekintést értek el. "Az elmúlt egy évben nem mondtam semmit, amíg a projekten dolgoztam, én írtam a dalait, én menedzseltem a turnéját és tudom, hogy sokan azt hitték, akikkel együtt dolgoztam ezen a projekten, hogy csendbe maradok, viszont rosszul hitték!" - mesélte videójában Imre, aki a következő videóiban ki fog tálalni mindenről.

A tiktokker elárulta, hogy megpróbálták átverni és rendszeresen fenyegető üzeneteket is kap. Imre elárulta, hogy azért van most körülötte ez a botrány, mert sokan azt hiszik, hogy lehúzta Irénkét - de elmondta, hogy ez nem így van. A videót már több mint 220 ezren látták, a közönség nagyon várja a további videókat, melyekben Imre mindent elfog mesélni.