Lezárták a nyomozást Anne Heche tragikus autóbalesetének ügyében

28th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party Sponsored By IMDb, Neuro Drinks And Walmart - Red Carpet GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Vertical
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Anne Heche attends the 28th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party sponsored by IMDb, Neuro Drinks and Walmart on February 09, 2020 in West Hollywood, California. Jamie McCarthy/Getty Images for EJAF/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Anne Heche néhány nappal ezelőtt szenvedett brutális autóbalesetet, melynek során egy háznak ütközött, majd kigyulladt az autója. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba, majd az agyhalál beállta után lekapcsolták az életben tartó gépekről. Most pedig a baleset miatt elrendelt nyomozást is lezárták.
Vágólapra másolva!

Autójával először egy garázsba rohant bele, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva. Agysérülése mellett súlyosan megégett és a tüdeje is jelentősen károsodott. Csak azért tartották gépekkel életben, hogy - kívánságának megfelelően halála esetén - ép szerveivel másokon segítsenek - közölte korábban a családja és szóvivője.

Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Jamie Mccarthy

A legfrissebb hírek szerint a Los Angeles-i Rendőrkapitányság befejezte Anne Heche autóbalesetének vizsgálatát.

A hatóságok kiderítették, hogy bár Heche autójában vodkásüveget találtak, nem volt részeg, ellenben kokaint és fentanilt fogyasztott. A színésznőtől vett vérmintában kábítószert találtak.

A Los Angeles-i rendőrség hivatalosan is lezárta a baleseti nyomozást, így nyilatkoztak: "Nem folytatunk nyomozást az ügyben a mai naptól kezdve. Az események más fordulatot vettek, persze az információkat és feljegyzéseket továbbra is begyűjtjük, hogy nyomuk maradhasson."