Börtönbe kerülhet Rihanna szerelme

fashion Vertical
Barbadian singer Rihanna and US rapper ASAP Rocky poses on the red carpet upon arrival at The Fashion Awards 2019 in London on December 2, 2019. - The Fashion Awards are an annual celebration of creativity and innovation will shine a spotlight on exceptional individuals and influential businesses that have made significant contributions to the global fashion industry over the past twelve months. (Photo by ISABEL INFANTES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS
Vágólapra másolva!
Rihanna nem régóta tapasztalja, hogy milyen a családi idill, mióta megszülte ASAP Rockyval közös első gyerekét – a botrányhős rapper azonban akár börtönbe is kerülhet korábbi tettei miatt. 
Vágólapra másolva!

ASAP Rocky körül egyre inkább forrnak az indulatok. A rappert fegyveres támadással vádolták még 2021-ben, két évvel korábban pedig drogügyletbe keveredett, amely miatt egy hónapra börtönbe is került Svédországban.

ASAP Rocky és Rihanna Forrás: AFP/Isabel Infantes

A 33 éves Rockyt ráadásul egy ismerőse vádolja fegyveres támadással, és nem nyugszik addig, míg újra rács mögé nem kerül a rapper. Most a bíróság vádat is emelt ellene, így az ügy még letöltendő börtönbüntetéssel is végződhet - írja a Page Six. Rihanna egyejőre nem kommentálta a hírt.