Shane Tusup újabb üzenetével ismét megalázta Szabó Zsófit

Szabó zsófi, Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan ment is Shane Tusup Szabó Zsófi életéből, pedig úgy tűnt, hogy dúl közöttük a szerelem. Eleinte sok időt töltöttek együtt, nagy volt az összhang, mindaddig, amíg az úszóedzőből elő nem tört az agresszív énje.
Vágólapra másolva!

Már jegyben jártak, amikor Tusup vállalhatatlanul kezdett viselkedni kedvesével, aki állítólag pánikrohamot is kapott az utolsó konfliktusnál, ami a végleges szakításhoz vezetett. Utóbbi bejegyzésével Tusup is elárulta magát, hogy igazak a híresztelések, és rosszul bánt volt párjával.

– írta képe mellé az úszóedző, aki épp a renoválás alatt álló Esztergomi Bazilika zárt ajtaja előtt fotózta magát, széles mosollyal az arcán.

A rejtélyes üzenetben valószínűleg beismerte, hogy tényleg vége Szabó Zsófival és már nem tudja helyrehozni a kapcsolatot, ami agresszív viselkedésének köszönhetően ment tönkre. A követők sem hagyták szó nélkül a bejegyzést, utalva a botrányos szakítás körülményeire és Tusup pozitív hozzáállására.

– írta az egyik kommentelő.

„Ha az agresszív állatot száműzöd, még akár boldoggá teheted magad is"

– fejezte ki véleményét egy másik.

Még az is lehet, hogy hamarosan nagy bejelentést tesz közzé a férfi, aki úgy tűnik, elég hamar túllépett, és lehet, meg is találta a következő párját.