Szegedi Fecsót csúnyán átverte a Schobert-Béres botrány kirobbantója

Szegedi Fecsó
Vágólapra másolva!
Király Dávid Izmael neve a Schobert Norbi-botrány kapcsán lett ismert, ő állította, hogy Béres Alexandra áll annak a csoportnak az élén, amely a Schobert családról állít rosszindulatú dolgokat. De Király Dávid Izmael neve egy másik híresség számára sem ismeretlen. 
Vágólapra másolva!

Szegedi Fecsó elmondta, hogy Királlyal korábban üzleti kapcsolatuk volt, de a férfi csúnyán átverte őt és gyakorlatilag meglopta - írja az AC News.

„Körülbelül két éve keresett meg és szép lassan a bizalmamba férkőzött.

Instagramos promóciókat csinált nekem egy ideig, de aztán nem igazán tetszett a stílus, ezért inkább visszamondtam. Felajánlotta, hogy eladja az egyik oldalát, én pedig belementem. Átadta a jelszót és a kétfaktoros hitelesítést is, de az e-mail címet nem változtatta meg. Beléptem az oldalra, mindent rendben találtam, ezért átutaltam neki a pénzt. Ezután fogta és visszaállította a jelszót, egyúttal pedig letiltott engem is azzal, hogy módosította a belépési adatokat" - mesélte Szegedi.

Szegedi Fecsó Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Szegedi Fecsó még azt is hozzátette, hogy gondolkozott rajta, hogy beperli a csalót, de végül elvetette az ötletet, mert szerinte nem érte volna meg ennél az üzleti életben minimálisnak számító összegnél, és hozzátette, hogy Királynak egy szavát se lehet elhinni.