Újabb botrány Britney Spears körül, kitálalt a volt férje

Britney Spears és Sam Asghari esküvője
Vágólapra másolva!
Megszólalt Britney Spears első férje, Kevin Federline, aki az énekesnő két fiának édesapja is egyben. Az egykori háttértáncos sokat tud Spearsről a gyerekek miatt és most úgy döntött, hogy beszél arról, hogy ő és a gyerekek milyen kapcsolatban állnak most az énekesnővel.
Vágólapra másolva!

Federline és Britney Spears 2004 és 2007 között voltak házasok, kapcsolatukból született gyerekeik már igazi kamaszok.

Az exférj elárulta, hogy mindkét fiú elhagyta az anyját és most apjukkal és annak új családjával élnek együtt.

A gyerekek már 15 és 16 éves kamaszok, épp a legnehezebb korban vannak, melyen nem segít az énekesnő meztelenkedése és sokszor bizarr viselkedése sem. Szinte nem telik el nap, hogy rajongók százai ne fejeznék ki aggodalmukat Britney őrült bejegyzései miatt. A fiúk épp ezért döntöttek úgy, hogy jobb, ha két lépés távolságot tartanak anyjuktól – írja a DailyMail.

2005 - Britney Spears és Kevin Federline Forrás: Getty Images/WireImage/Jeffrey Mayer

Sokaknak az is feltűnhetett, hogy Spears és új férje esküvőjén egyik gyereke sem jelent meg, apjuk elmondása szerint ez Sean Preston és Jayden saját döntése volt, akik anyjuk aggasztó viselkedése miatt, hogy egy időre távol maradnak tőle.

Már néhány hónapja nem látták őt, az esküvőjére sem mentek el. Ezt az egészet nehéz volt végignézni, szörnyű volt látni, hogy a fiaim min mennek keresztül. Kemény volt. Ez a legnagyobb kihívás, amit valaha is meg kellett tennem az életemben....Próbálom elmagyarázni nekik, hogy ez talán csak egy másik módja annak, hogy megpróbálja kifejezni magát, de ez nem vesz el semmit abból a tényből, hogy mit tesz velük. Ez kemény dolog. El sem tudom képzelni, milyen érzés lehet egy tinédzsernek, miközben középiskolába kell járnia" – magyarázta az énekesnő volt férje, akinek szándéka, hogy tisztázza a jelenleg fennálló helyzete és ne uralkodjanak el a pletykák.

Persze Spears sem hagyta szó nélkül az interjút és Instagram-sztoriban reagált az elhangzottakra - szúrta ki a Blikk.

a volt férjem tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a fiaimmal. Tudjuk, hogy a kamaszokkal sokszor nagyon nehéz... Aggasztó, hogy az Instagram-oldalamra hivatkozik, mikor már bőven az Instagram előtt is mindent megadtam a gyerekeimnek. Erre csak egy szó van: bántó. Az anyám mondta, hogy adjam oda őket az apjuknak. Ezt azért mondom el, mert megtehetem" – utalt a 15 évnyi gyámságára is Britney Spears, aki azóta is őrjöng az Instagram-oldalán.

Forrás: Britney Spears Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva megtekinthető 24 órán keresztül.