A pusztító hurrikán miatt leállt a Money or Love forgatása

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Hétfőn lecsapott a Fiona hurrikán a Dominikai Köztársaságra, és hatalmas károkat okozott. A szigetországban tartózkodik a Demcsák Zsuzsa és Money or Love teljes stábja, nekik szintén a helyszínen kellett átvészelni a pusztító vihart. Egy időre le is kellett állítani a forgatást.
Vágólapra másolva!

Néhány héttel ezelőtt kezdték el forgatni a Super TV2 párkereső reality-műsorát a Karibi-szigeten, ahol mindeddig csodás napsütésben és tikkasztó hőségben teltek a napok. Hétfőn azonban a stábnak és a szereplőknek is meg kellett tapasztalniuk a Fiona hurrikánn „haragját", amely Porto Ricóból érkezett és az egész térségben végig söpört.

A vihar 144 kilométer per órás szélsebességgel csapott le, és hatalmas károkat okozott. Főleg a keleti parton hatalmas árvizekről, járhatatlan utakról és tönkrement épületekről számoltak be, sok család otthona vált teljesen lakhatatlanná.

A Money or Love stábját szerencsére csak a hurrikán széle érte el, de így is kijutott nekik a vihar okozta félelemből. A műsor háziasszonya, Demcsák Zsuzsa Instagram-sztorijában mutatta meg követőinek, hogy mekkora volt a vihar a szálláshelyén, amitől ő is nagyon megijedt - erről mi is írtunk, itt tudja megnézni a fotókat. "Félelmetes volt átélni a hurrikánt! Életem legrosszabb éjszakája volt! A tetőt levitte, a szobák beáztak, de már a helyreállításon dolgozunk!" – írta Zsuzsa, aki azt is megmutatta, hogy az apartmanja kertje tele van a tetőről leesett és szilánkosra tört cserepekkel, valamint a beázott szobákról is mutatott néhány felvételt.

Forrás: TV2

A történtek után a Blikk megkereste a tévécsatornát. "Mind a Money or Love gyártó cége, mind a csatorna körültekintően járt el, megtettük a szükséges előzetes intézkedéseket.

– közölte a TV2 sajtóosztálya.