A színpadon búcsúzott el Leblanc Győző a halott feleségétől

Leblanc Győző Tóth Éva operaénekes operaénekesnő halál gyász szomorúság
Vágólapra másolva!
Az utolsó kívánságát már nem tudta teljesíteni, mert a sors közbeszólt, ezért a művésztársaival búcsúkoncerttel emlékezett a feleségére Leblanc Győző.
Vágólapra másolva!

Az énekes párja, Tóth Éva augusztus végén tragikus hirtelenséggel halt meg, és a temetést követően most a közönség is elbúcsúzhatott tőle.

"A Budapest Tévében ismerkedtünk meg éppen húsz éve" - mesélte a könnyeivel küszködve Leblanc Győző. "Arra kértem Évikét az első közös fellépésünkkor, annak érdekében, hogy minél hitelesebbek legyünk a nézők előtt, próbáljon belém szeretni éneklés közben. Ez olyan jól sikerült, hogy gyönyörű két évtizedet töltöttünk együtt... Nagyon-nagyon hiányzik, nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá" - mondta a Blikknek.

Forrás: Facebook

Arról is beszélt, hogy szerelme utolsó kívánságát már nem tudta teljesíteni. "Az én drága Évámnak volt egy nagy vágya, egy utolsó kívánsága. Élő zenés kívánságműsort akart szerkeszteni és vezetni, amelybe bekapcsolódhatott volna a világ magyarsága. Sajnos, már nem teljesülhetett ez az álma. (...) Gyönyörű volt ez a húsz év Évával... Hogy mi jön ezután, azt csak a Jóisten tudja... Szerencsére a fiaim tartják bennem a lelket" - tette hozzá.