Bedrogozták egy szórakozóhelyen a magyar sztárt

Halmi Bajnok tiktokker
Vágólapra másolva!
Bedrogozták egy budapesti szórakozóhelyen Halmi Bajnok influenszert, aki nem is emlékszik semmire – a barátai szerint azonban vállalhatatlanul viselkedett.
Vágólapra másolva!

Halmi Bajnok ismert magyar tiktokker, akit több mint 104 ezren követnek az oldalán lifestyle
tartalmai miatt. Bajnok rendszeresen avatja be a rajongóit magánéletébe: legújabb videójában azt mesélte el, hogy egy hete bedrogozták egy népszerű budapesti szórakozóhelyen.

@bajnokhalmi Elképesztően gáz sztori, de elmesélem Nektek, figyeljetek a piátokra a szórakozóhelyeken!!!! #fy#fyp♬ Get You The Moon - Kina

"Összeh*gyoztam magam, kicsavartam a haverom törött kezét, összeestem és semmire nem emlékszem" – mondta Bajnok, aki azért készítette el a videót, hogy segítsen a követőinek elkerülni az ilyen eseteket.

A tiktokker elmesélte, hogy a szórakozóhelyen megivott egy vodka-szódát, ami után egyre furcsábban érezte magát, majd teljes emlékezetkiesésben volt része. Bajnok csak a barátaitól tudta meg, hogy az éjszaka folyamán vállalhatatlanul viselkedett, amit nagyon szégyell.

"Másnap arra keltem fel, hogy az ágy alattam tiszta víz, én ekkor még azt hittem, hogy víz, viszont később kiderült, hogy az éjszaka folyamán összepisiltem magam" – mesélte.