Somló Tamás özvegye is megszólalt Berki Mazsi viselkedéséről

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián májusi halála óta özvegye, Berki Mazsi igazán megosztó személyiség lett a nyilvánosság szemében. Az biztos, hogy egyre kevesebben veszik védelmükbe a kislányukat egyedül nevelő édesanyát, aki tesz róla, hogy minden nap foglalkozzon vele a sajtó és az emberek. Most egy váratlan személytől érkezett a kritika, mely Berki Mazsi gyászhoz való hozzáállását kérdőjelezi meg.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban indultak a pletykák arról, hogy Berki Mazsi már nem egyedülálló, mégpedig Berki Krisztián egyik ismerősével, egy gazdag vállalkozóval alkot egy párt. A nő anyósa, Júlia asszony sem bírta tovább és nyilvánosan szidta fia özvegyét, aki szerinte már Balira is a Zoltán nevű férfival utazott.
Berki Mazsi azóta is éli a luxuséletet, amit valószínűleg az új párja finanszíroz számára, ezzel sokak nemtetszését vívta ki a viselkedésével és azzal, hogy előadta a gyászt és a sírást, miközben már rég új partnere volt.

Az egyik bulvártémákkal foglalkozó Facebook-csoportban Berki Mazsi egyik videója alatt jelent meg egy nem várt kritika, melyet Keszthelyi Gyöngyvér, Somló Tamás özvegye fogalmazott meg.

– fogalmazott a zenész özvegye, akit szintén sokan támadtak a kapcsolatuk miatt, mégsem áll sorstársa, Berki Mazsi mellé – írja a Promotions.hu.

@berkimazsi Living with my Sister is so much fun A derekamnak biztos nem tesz jót de mi jót nevettünk (A videó megosztása engedélyköteles) #livingtogether#lovemysister#bestsister ##egylazacsutortokeste##agyerekmaralszik##koszonomhogyvagynekem♬ sonido original - Dani Valle
Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér Forrás: FEm3