Férjhez ment a TV2 sztárja, akinek adásban kérték meg a kezét

Bánfalvi Renáta
Vágólapra másolva!
Először fordult elő a Séfek Séfében, hogy adás közben kérték meg egy versenyző kezét. Bánfalvi Renátát a kék csapatból Ördög Nóri segítségével kérte meg párja, és azóta már az esküvőt is megtartották. 
Vágólapra másolva!

"Hát az biztos, hogy nem számítottam rá. Nem ország világ előtti lánykérésről álmodtam, de abban a pillanatban annyira meglepődtem és boldog voltam, hogy ha akárki meztelenül ugrált volna fél lábon se tűnt volna fel. Ráadásul fél perccel korábban még csak a verseny heve volt bennem" - mesélte.

Forrás: TV2

"Azóta már az esküvőt is megtartottuk, ami remekül sikerült és az egész szervezését élveztük" - nyilatkozta a Borsnak a kék csapat Renije, aki elmondta, hatalmas élmény volt számára ebben a műsorban szerepelni.

"Nagyon jó érzés volt ilyen profi körülmények között dolgozni és versenyezni. Amikor még én is vendéglátóban dolgoztam, imádtam azt a miliőt. Jó volt újra ebben a közegben részt venni egy pár hét erejéig, és motiváló volt ennyi profi szakáccsal együtt dolgozni. Jó emlékeim vannak a Séfek Séféről" - tette hozzá.