Gyerekeik kedvéért sem hajlandóak egy légtérben tartózkodni Kulcsár Edináék

Nyerő Páros Kulcsár Edina Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Kulcsár Edina gyereket vár G.w.M-től, ez pedig nagyon rosszul érinti elhagyott férjét, Szabó András Csutit. A férfi azt is bevallotta, hogy nehéz év áll mögötte és pszichológustól kért segítséget, hogy fel tudja dolgozni a történteket. Ezért sem meglepő, hogy most nem akarnak egymás közelében lenni, így a most közös kisfiuk, a négyéves Medox születésnapját is külön fogják ünnepelni.
Vágólapra másolva!

A válófélben lévő házaspár úgy döntött, hogy külön ünneplik idősebb gyerekük negyedik születésnapját, így szombaton Kulcsár Edina, vasárnap Csuti köszönti a kisfiút. Nem volt ez mindig így, tavasszal még a húsvétot is együtt töltötték a gyerekkel annak ellenére, hogy már külön éltek. Valószínűleg Kulcsár újabb terhessége vert éket közéjük, ami miatt megromlott közöttük a viszony.

szétválásunk óta a gyerekek felváltva vannak nálunk, ebből adódóan pedig a születésnapokat is külön tartjuk. A mostani hétvége úgy alakult, hogy szombaton velem vannak a gyerekek, vasárnap pedig már az apukájukkal – mondta a Borsnak Kulcsár Edina, aki azt is elárulta, hogy elég gyorsan beleszoktak a gyerekek az új rendszerbe.

"Természetesen, mint minden szülő, úgy mi is minden időben a gyermekeinkkel lennénk, de muszáj volt alkalmazkodni a helyzethez és sikeresen meg tudtuk beszélni, hogy ki milyen arányban van a gyerekekkel. Ez már hónapok óta tökéletesen is működik" - zárta rövidre a témát Kulcsár Edina.