Hajszálon múlt Bodrogi Gyula élete

Karinthy Színház, évadbemutató, sajtótájékoztató, 2022.08.25., Berettyán Nándor, Balázs Andrea, Bodrogi Gyula
//"A rendezvényen jelen lesz Olt Tamás ügyvezető igazgató, Berettyán Nándor művészeti vezető,Balázs Andrea és Bodrogi Gyula színművészek, akik beszélni fognak a színház új arculatáról, a műsorratűzött darabokról, a színházi világ aktualitásairól és természetesen egyéni terveikről is. "//
Vágólapra másolva!
Bodrogi Gyula kórházba kerüléséről, jelenlegi egészségi állapotáról mesélt a Tények Plusznak. Nézze meg a TV2 videóját!
Vágólapra másolva!

A 88 éves Bodrogi Gyula pár hónapja életveszélyes állapotban került kórházba, a Tények Plusznak adott exkluzív interjúban pedig azt is elmondta, hogy szerencséje volt, hogy egyáltalán bevitték – ő ugyanis csak később ment volna be.

Bodrogi Gyula Fotó: Polyák Attila - Origo

"Mondtam neki, hogy most péntek van, majd hétfőn bemegyek. A hangomat meghallotta, és azt mondta: nem, most. És már hívták a mentőt és jöttek is. Ha várunk hétfőig, akkor már most nem beszélgetnénk" – emlékezett vissza a Merkely Bélával való telefonbeszélgetésre a színész.

"Teljes mértékben, abszolút egészséges vagyok! Minden téren: ha ülök és ha fekszem, ha megyek, de ha állni kell hosszan, akkor megfájdul a derekam" – nyugtatott meg mindenkit. Itt megnézheti a teljes beszélgetést: