Megdöbbentő dolgot mondott az anyjával való kapcsolatáról Fésűs Nelly lánya

Horváth Csenge/Instagram
Vágólapra másolva!
Még csak 19 éves Horváth Csenge, de már külön is költözött a szüleitől, amire régóta készült. Édesanyja, Fésűs Nelly is alátámasztotta, lánya állításait, miszerint kislánykora óta önálló és önfenntartó szeretett volna lenni. Az egyetemista lány szerint édesanyja nyomdokaiba lépett azzal, hogy korán vált le a szülőkről, akiket ez nem is ért váratlanul.
Vágólapra másolva!

Az egyetemista lány jelenleg tanulmányai mellett modellkedik, influenszerkedik és párjának is besegít egy családi vállalkozásba, ahonnan szintén van önálló keresete.

Távlati célja egyelőre, hogy egyszer fordító és tolmács lehessen, bár

elmondása szerint nem látja annyira előre a céljait, mint korábban és a jelenre fókuszál.

Fésűs Nelly és lánya a kettejük közötti kapcsolatról őszintén meséltek Palik László műsorában, ahol külön-külön válaszoltak ugyanazokra a kérdésekre. Arra, hogy kacérkodott-e már a színészkedés gondolatával határozott választ adott.

én annyi sok árnyoldalát láttam ennek a szakmának anyán keresztül, ami miatt így elvesztette nekem ez az egész a varázsát. Plusz én nem úgy vagyok ezzel az egész színészettel vagy színházasdival, mint anya, hogy neki kiskora óta ez volt a legnagyobb álma és tényleg, amikor a színpadon van ő ott tud kiteljesedni. Én imádom nézni, amikor a színpadon van, mert neki az az ő közege" – áradozott anyjáról Horváth Csenge, miközben elárulta, hogy őt valószínűleg sosem látjuk Fésűs Nelly nyomdokaiba lépni, bár most épp szerepelnek együtt egy darabban.

A közszereplésről is érdekes véleménnyel van a fiatal lány, aki ahhoz képest, hogy saját magával ellentmondásba keveredett, hiszen sokat van kamerák előtt, mégsem úgy képzeli el az életét, hogy folyton a figyelem középpontjában éljen.

Míg Fésűs Nelly szerint nincs köztük rivalizálás, de lánya szerint ez egy létező dolog kettejük között, hiszen nagyon hasonló típusok.

Bár szakmailag valóban nincs köztük feszültség, de anya-lányaként sokszor kerülnek összetűzésbe.

Anyja valószínűleg azért is adott nemleges választ, mivel ismeri lánya álláspontját a színházról, ezért nem is merült fel benne, hogy szakmailag ellenfeleként tekintsen rá.

Horváth Csengének valószínűleg épp az vette el a kedvét a színháztól, hogy gyerekkorában nagyon keveset látta szüleit, szinte mindig a nagymamájánál volt. Szomorúan tette hozzá, hogy folyton a születésnapja másnapján tudták csak köszönteni a szülők, ezért szerinte nem családbarát szakma a színészet és ő inkább egy civil életre törekszik.

Persze sok pozitívumát is elismerte annak, hogy ismert szülei vannak, így rengeteg lehetőség nyílt ki előtte a média világában, de nem szeretne kifelé élni.

a választási jogom, ugye, hogy szeretnék-e ezzel foglalkozni, szeretnék-e így a médiában szerepelni vagy bármi, hanem egyből, mint Fésűs Nelly lánya lettem benne. Nyilván ezzel nincs semmi probléma, hiszen ő az anyukám, sosem akarnám letagadni, hogy ő az.... De szeretném azt is közben, hogy ne csak ezt mondják, hogy a Fésűs Nelly lánya, hanem a Horváth Csenge, aki ezt és ezt csinálta" – magyarázta a modell,hogy miért nem lép anyja nyomdokaiba.