Megszületett a döntés Oszter Sándor 700 milliós villájáról

Oszter Sándor
Vágólapra másolva!
Az ingatlan több hektárnyi erdős területet, egy halastavat, gazdasági épületeket, egy cselédházat, és egy vadászkastélyt is magába foglal.
Vágólapra másolva!

Mintegy 700 millió forintot érhet Oszter Sándor egykori diósjenői földi paradicsoma az ingatlanszakértők szerint. Az ingatlan több hektárnyi erdős terülen található, egy halastavat, gazdasági épületeket, egy cselédházat, és egy vadászkastélyt is magába foglal.

Oszter Sándor Forrás: MTI/Beliczay László

„Kedves barátaim! Eljött az idő, hogy eladjuk a diósjenői birtokot! Várom az érdeklődőket!" – írta a Facebookon Failoni Donatella. A Bors felhívta: "Igen, eladjuk a házat, mert rájöttünk, hogy nincs értelme fenntartani. Rengetegbe kerül a fűtése is, pláne most, hiszen gázkazánunk van" - mondta a zongoraművész. A színművész lánya, Oszter Alexandra is hasonlóan nyilatkozott, Ő annyit jegyzett meg, hogy az édesanyja sokat gondolkodott az eladáson. Képeket a Borsban nézhet az ingatlanról.

A Balatoni házba költözik az özvegy

Felmerülhet a kérdés, hogy hol fog ezek után lakni Oszter hitvese. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy leköltözik a család balatoni házába, ahol eddig is sok időt töltött, akár egyedül is. Annak idején viccesen meg is jegyezték, hogy a hosszú házasságuk egyik titka, hogy az év egy részét külön töltik.