Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ki a felelős Berki Krisztián haláláért?

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián édesanyja friss nyilatkozatával újra előhozta fia tragédiáját, nem mellesleg mindkét volt feleség kapott pár kemény megjegyzést. Vagyis a családban teljesen fagyos lett a viszony. Berki Krisztián édesanyja, Júlia közvetve a második feleséget, Mazsit vádolja.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Berki Krisztián édesanyja nem tud beletörődni fia halálába: anyák napján látta utoljára. "Nem akarom elfogadni, hogy nincs a Krisztián... Ha őt bántják, olyan, mintha kést dobálnának belém" - mondta a TV2-nek. Belátja, hogy keveset volt vele, amikor fia kicsi volt, de nagyon sokat dolgozott, állítja. A "szeretlek" szót egyetlen egyszer mondták ki egymásnak. akkor Berki már 40 éves volt. "Anyu, szeretsz te engem, kérdezte... én elkezdtem sírni, akkor mondtuk el egymásnak... sok idő eltelt" - emlékezett.

Berki Krisztián édesanyja tv2

Berki a média, a külvilág felé egy pénzzel, gazdagsággal, befolyással hencegő, önmagát igen sikeres vállalkozónak, kemény macsónak beállító figura volt, de közeli barátai egybehangzóan állítják, hogy szűkebb körben nem ilyennek ismerték, akkor előkerült az érzelmes énje, sokkal jószívűbb volt.

Fagyos viszony

Júlia az első feleségre is tett célzást a TV2-es interjúban:: megkérdezte nemrég Hódi Pamelát, jár-e úszni Nati, Berki és Hódi kislánya, de kiderült, hogy azóta nem is volt uszodában. Ezt az asszony felettébb furcsálta, mert Berki szerint tehetséges volt a lány.

Mazsival rossz a viszonya, egy hónapja nem beszéltek. Szerinte ő nem kívánatos személy Berki Renáta otthonában. "Nekem is van lelkem, vannak érzéseim, nekem nem mindegy, hogy beszél velem... ha pedig valakit annyira szeretek, nem költözöm el hetente!" - utalt arra, hogy Berkiéknél nem volt teljesen rendben a házasság.

Berki Mazsi a temetésen Fotó: Koncz Márton - Origo

Mint mondta, fia panaszkodott neki, olyanokat mondott, hogy "ilyen nő nekem nem kell, aki nem tud maga körül rendet rakni. Bejárónő kell, takarítónő kell, vasalónő kell... se nem főz, se nem mos. Ebéd? Ebéd? Hát olyat nem ismer!" - sopánkodott az asszony.

Mazsi szerint az anyós pontosan tudja, mi történt

Az özvegy döbbenten hallotta, mit nyilatkozott Júlia. Azt állítja, hogy ő többször kereste volt anyósát telefonon és szívesen látja otthonában. Szerinte azért haragszik, mert azt szerette volna, ha ő nem nyilatkozik a férjéről.

"Végig mellette voltam, mint feleség és édesanyja megtettem mindent értük. Az anyósom pontosan tudta, hogy a fia miért halt meg. És nem hiszem, hogy ennek az oka én lennék" - mondta Berki Renáta.

De miért halt meg Berki Krisztián? Lapozzon, a cikk folytatódik!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről