L.L. Junior máris összeköltözhet fiatal párjával

L.L. Junior sírva videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, L.L. Junior és a tizennyolc évvel fiatalabb énekesnő, Dárdai Blanka valóban egy párt alkotnak. Bár ők még hivatalosan nem erősítették meg a sajtó érdeklődésére, de közös képeik és közös ismerősük is egyértelmű választ adott arra, hogy több van-e köztük, mint munkakapcsolat.
Vágólapra másolva!

Először Szabó Zsófi születésnapján szúrták ki a szemfüles követők, hogy Dárdai Blanka a rapperrel vett részt a zártkörű ünnepségen, ahol elég egyértelmű helyzetben fotózták őket, ugyanis a képen L.L. Junior átkarolja a fiatal énekesnő derekát.

A rapper egy ismerőse is megerősítette, hogy valóban egy párt alkotnak és a zenész odáig van a fiatal énekesnőért, de még összeköltözésről nem esett szó közöttük. Ezt most úgy tűnik, hogy Dárdai Blanka cáfolta meg egy videóban, ahol arról mesélt követőinek, hogy fájó szívvel, de elhagyja az új albérletét, amit szinte csak most foglalt el.

Dárdai Blanka Forrás: Instagram/Dárdai Blanka

A fiatal énekesnő elárulta, hogy egy hónapja lakik a jelenlegi lakásában, de egy jobb lehetőséget kapott, így október elsejétől már az új helyen folytatja életét. Részleteket nem árult el, de lehetséges, hogy L.L. Junior hatalmas törökbálinti villájába költözik, mivel a rapper egészen biztos, hogy nem ad túl azon az ingatlanon – írja a Bors, aki mindkét énekest próbálta elérni a témával kapcsolatban, de egyikük sem kívánt nyilatkozni.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior / Instagram