Singh Viki nem ismerkedik, felhagyott a párkereséssel

Singh Viki
Vágólapra másolva!
Singh Viki egy darabig a Tinderen ismerkedett, de már úgy egy hónapja nem használja az alkalmazást – most pedig azt is elmondta, miért döntött így.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Singh Viki egy időben az ineterneten keresett párt, de már régóta nem bukkant fel a Tinderen, miközben általánosságban is visszafogta az ismerkedést, a bulizást. Mi történt?

Singh Viki Forrás: Singh Viki/Instagram

"Egy hónapja nem léptem már fel körülbelül. Nem történt semmi érdekes, se pozitív, se negatív. Egyszerűen most egy másik stádiumában vagyok a hétköznapjaimnak. Úgy döntöttem, hogy egy ideig most szüneteltetem a tinderezést, a pasizást, meg úgy összességében, a szociális életet. Egyfajta alkotói nomádságba vonultam, hogy teljes mértékben a dalaimra tudjak koncentrálni" – magyarázta a Borsnak.

"Sok volt most körülöttem minden, és szükségem van egy kis nyugalomra. A hatótávolságom, az most már csak nagyjából a lakásom és a próbaterem közötti útvonal, és azt is leginkább elektromos rollerrel teszem meg, addig sem kell felszállnom a tömegközlekedésre" – tette hozzá.