Szülése óta először nyilatkozott Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence
Vágólapra másolva!
Nagy titok övezte Jennifer Lawrence színésznő gyerekét és szülésének körülményeit. Miután megtudta, hogy terhes, szinte azonnal visszavonult a nyilvánosságtól és azt sem lehetett biztosan tudni, hogy mikor adott életet első gyerekének. Most a Vogue magazin felkérésére megszólalt és gyerekéről is mesélt.
Vágólapra másolva!

Az Oscar-díjas színésznő szeretné megóvni családja magánszféráját, ezért nem nyilatkozott gyereke születése óta. Most a Vogue magazinnak elárulta, hogy februárban kisfia született, akit Cy Twombly-nak neveztek el édesapja, Cooke Maroney egyik kedvenc művésze után – írja a Just Jared.

Lawrence több konkrétumot nem árult el a kisfiúról, azonban a magán tapasztalt változásokról szívesen beszélt.

az egész életem újrakezdődött volna. Mintha most lenne életem első napja. Csak bámultam. Annyira tele voltam szeretettel. Imádok minden csecsemőt a világon. Az újszülöttek egyszerűen csodálatosak. A kis rózsaszín, dundi, törékeny kis túlélők. Most már imádom az összes csecsemőt. Ha meghallok egy síró babát egy étteremben, és azt mondom: Ó, drágaságom... A szívem olyan mértékben kinyílt, amiről nem is tudtam, hogy lehetséges" – áradozott az anyaságról Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence Forrás: NurPhoto via AFP/Matteo Chinellato