Több mint 12 ezren szavaztak a Csináljuk a fesztivált! következő slágereire

Csináljuk a fesztivált
Vágólapra másolva!
A Duna nagyszabású show-műsora, a Csináljuk a fesztivált! még idén új adásokkal jelentkezik. A folytatásban a nézők még nagyobb szerepet kaptak: öt héten át válogathattak a különböző korszakok slágerei közül. A szavazás lezárultával összeállt a közönségkedvenc lista, amelyet hamarosan a műsor rajongói is megismerhetnek, az új évad részleteivel együtt.
Vágólapra másolva!

Óriási érdeklődéssel, több mint 12 ezer szavazattal ért véget a Hirado.hu oldalán futó, öt héten át tartó szavazás, amelyben a Csináljuk a fesztivált! következő évadának slágereit véleményezhették a nézők. A legnépszerűbb tematikus szavazási kör az Aranykor korszaka volt, amelyben több mint háromezren vettek részt, és akadt olyan dal is a listában, amely kimagasló győztes lett az ezret is meghaladó szavazattal.

Csináljuk a fesztivált! Forrás: Csináljuk a fesztivált/Médiaklikk

A közönség által kiválasztott dalokat október 7-én jelenti be a Duna, akkor derülnek ki más részletek is a Csináljuk a fesztivált! következő évadáról. Nyilvánosságra hozzák néhány sztárelőadó és a műsorvezetők kilétét, valamint azt is leleplezik, kik kapnak helyet majd a zsűriben – áll az MTVA közleményében.