Újabb hírek érkeztek az Exatlon sztárjának koraszülött unokájáról

Kása András
Vágólapra másolva!
Az Exatlonból ismert Kása András újabb híreket osztott meg koraszülött unokájáról, aki sokáig életveszélyben volt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az Exatlonban Faternak becézett Kása András unokája, Olivér hat és fél hónapra született a család olaszországi nyaralásán. Azonnal inkubátorba került, de napokig életveszélyes állapotban volt: a tüdeje összeomlott, a veséje leállt, vérmérgezést kapott, és a túlnyomás miatt meg kellett lékelni a fejét.

Kása András az Exatlon idején Forrás: TV2

"Korábban, amikor hallottam ilyen történeteket koraszülött babákról, akkor is összeszorult a szívem. De ezt átélni... ezt nem kívánom senkinek" – mondta most a Borsnak Kása, aki szerint csak a csodának köszönhető, hogy az unokája életben maradt.

"Szerencsére egyre több jó hírt kapunk kintről a lányomtól, múlt héten nagyon fontos műtéten esett át Olivér. Egy úgynevezett shuntot ültettek az agyába, ez vezeti el a felesleges agyvizet. Most pedig egy újabb beavatkozásra volt szükség, a szemét műtötték, mert a korai születés miatt nem fejlődött ki a szemhártya. De ez is jól sikerült, és ha minden jól megy, jövő héten át tudják vinni végre az osztrák kórházba. A lányomék kint élnek és nagyon várják, hogy végre újra egyesülni tudjon a családjuk" – tette hozzá.