Kulcsár Edina új párja decemberben mosolyogva pózolt a mit sem sejtő Csuti mellett

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
„Én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem" – vallott új párjáról hétfőn az Instagram-bejegyezésében Kulcsár Edina. Alig öt hete viszont a kamerák előtt mosolyogva ölelgette férjét, sőt még új szerelme is feltűnt egy nyilvános sajtórendezvényen. Vajon ekkor még az orránál fogva vezette Csutit? - teszi fel a kérdést a Bors.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága sokáig tündérmesébe illőnek tűnt, ami azóta csúnya véget ért, január 14-én jelentették be a közösségi médiában, hogy vége.

Kulcsár Edinának máris új párja van

„Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment" – mondta Edina.

Nem tudták megmenteni a házasságukat, leginkább azért, mert - mint fogalamztak - mindkettőjüknek más a szeretetnyelve. Csuti a Borsnak magabiztosan jelentette ki, hogy nincs harmadik fél, aki belerondított volna a kapcsolatukba, elromlott az magától is.

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Csuti/Instagram

Ezt hellyel-közzel mindenki elfogadta és tudomásul vette, egészen addig, amíg az énekesnői babérokra törő Edina január 17-én hétfőn bejelentette, hogy már rég nincs együtt Csutival, sőt, megtalálta azt a férfit, akire egész eddigi életében vágyott, méghozzá a 25 éves rapper, G.w.M személyében. A rappernek régen kenyérre se futotta, de mára igen gazdag lett, és Edina miatt elhagyta a családját.

– olvasható Kulcsár Edina Instagram-oldalán annak tudatában, hogy néhány hete, egészen pontosan december 16-án még férjével együtt pózolt egy sajtóeseményen, ahová ráadásul meghívták új szerelmét is.

Csuti csalódott Edinában

„Mérhetetlen harag van bennem. Azt hiszem a hogyan és a mikor az nagyon sok kérdésre ad egy másfajta magyarázatot. De elfogadom, ami történt. Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok a történtek miatt. Sajnos Edina nem mindig volt velem őszinte”

– mondta Csuti a Borsnak néhány nappal ezelőtt.

Egy fotón a férj és az új szerelem

Nagyon úgy tűnik, írja a Bors - hogy Csuti annyira meg lett vezetve a felesége által, hogy a történtek fényében, december 16-án, vagyis öt hete roppant kínos szituációba keveredett.

Kulcsár Edina és G.w.M Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Akkor tartották ugyanis Edina és Csuti közös projektjének, a Good people everywhere nevű alkalmazásnak a grandiózus bemutatóját Budapest belvárosában (az alkalmazás neve magyarra fordítva: jó emberek mindenütt).

Ezen az eseményen megjelent G.w.M is, akit akkor már régóta gyengéd szálak fűztek Edinához, ám az egykori szépségkirálynő nem tartott attól, hogy botrányba fullad kettejük találkozója, hiszen Csuti semmit sem sejtett.

Edina tehát meghívta az új kedvest, aki mosolyogva pózolt a gyanútlan Csutival, aki akkor talán még valóban azon dolgozott, hogy megmentse a házasságát. A képet itt nézhetik meg.