Megszólalt Kulcsár Edina új párjának elhagyott felesége

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és Csuti házassága zátonyra futott, a válás bejelentése után néhány nappal pedig a modell az új szerelmét is bemutatta. Most megszólalt G. w. M kedvese is az ügyben, aki értetlenül áll a történtek előtt.
Vágólapra másolva!

Még csak néhány napja jelentette be az Instagramon Kulcsár Edina és Csuti, hogy hiába próbálták megmenteni házasságukat, egy év próbálkozás után zátonyra futott a kapcsolatuk, így elválnak. Akkor Edina és Csuti is azt írta a közösségi oldalán, hogy nem játszott szerepet harmadik fél a döntésükben. Ám alig telt el pár nap a bejelentésük után, Kulcsár Edina bevallotta, máris újra rátalált a szerelem. A történtekre az Instagramon reagált G. w. M párja is, aki 24 órán át elérhető sztorijában írta le, mit érez a történtekkel kapcsolatban - írja a Blikk.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Az édesanya elmondta, férje karácsony előtt hagyta ott őt és a gyerekeket Edináért, és ugyan lenne mit hozzáfűznie a dolgokhoz, de a kicsik védelme érdekében inkább kivár, amíg lehiggad.

Melanie igyekszik erős maradni, de még most is értetlenül áll a történtek előtt, amit lelketlen ízléstelenségként írt le.

Elmondta, hogy rá is rátalált az igaz szerelem, mégpedig az, amit a gyerekei iránt érez, és elképzelhetetlennek tartja, hogy ezt bárki felülírhatná. Végül megköszönte mindenkinek a támogatást és a kedves szavakat.