Gondolatban már a nyereményt költi a Sztárban sztár leszek! énekesnője

Yuli, Sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! egyik népszerű versenyzője, Yuli elárulta, hogy mire költené a 10 millió forintos fődíjat, ha ő nyerné meg a tehetségkutatót.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár leszek!-ben kétszer egymás után is a kubai származású énekesnő, a Yulinak becézett Yulaysi Miranda Ferrer lett a heti győztes, többek szerint jó eséllyel indul a végső győzelemért is.

Yuli, Sztárban sztár leszek! Forrás: TV2

Yuli most a Ripostnak elárulta, mire költené az első hellyel járó 10 millió forintot: "Ha megnyerném a Sztárban sztár leszek! 10 millió forintos fődíját, elsősorban a gyerekeink jövőjére tenném félre a pénzt, és ha marad, szívesen szerveznénk egy itteni lagzit is, amin a férjem családja is részt vehetne. Bár korábban sem volt sértődés, de biztosan jól esne látniuk Gergő örömét" – mondta. A pár ugyanis 2020-ban házasodott össze Kubában, ahová a vőlegény családja már nem tudott kiutazni a világjárvány miatt.

"Megállás nélkül próbálok, a férjemmel magyarul is gyakorolunk itthon, aminek a fatimás produkcióm után meg is lett az eredménye. Hatalmas dolog számomra, hogy befogadtak a magyar emberek, és elfogadott a közönség. Ezért a jövőben is mindent megteszek" – tette hozzá az énekesnő, aki vasárnap Little Richard bőrébe fog bújni a színpadon.