Keményen bírálják Berki Mazsit a kislánya miatt

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Berki Mazsi nem csak luxusterepjárót kapott dúsgazdag új barátjától, de a legdrágább üzletekben látták vásárolni a napokban. Berki Krisztián özvegye jobban él, mint azt valaha is el tudta volna képzelni, bár emiatt egyre unszimpatikusabbá válik a nyilvánosság számára, már anyai képességeit is megkérdőjelezték.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi férje halála óta azzal magyarázkodik, hogy mindent közös kislányuk, Emma miatt tesz úgy, ahogy. Ezt főleg a kritikusok felé kommunikálta, akik az utazgatások és feltűnő luxuséletvitele miatt bírálták. Berki Mazsi szerint gyereke nem érezheti az ő összeomlását, miatta erősnek kellett maradnia végig.

Ez a magyarázkodás azonban gyorsan abbamaradt, amikor kiderült, hogy Berki Krisztián egyik dúsgazdag vállalkozó barátjával folytat intim viszonyt, aki már a nagy port kavaró indonéz utazásra is vele tartott nyár elején.

A luxusözvegy azóta nem mentegegeti magát kislányával, amióta fény derült eddig titkolt kapcsolatára, melyre érdemben azóta sem reagált. A követők úgy ítélik meg, hogy bejegyzései alapján sokat hagyja magára Emmát és csak a szerepléssel, a pénzzel és a luxussal van elfoglalva, sőt gyerekéből is csak pénzt akar csinálni, ugyanis legutóbb már csak reklámokkal együtt mutatja meg.

„Na csak nem egy fotó erejéig a gyerekeddel voltál?" - írta egy dühös kommentelő.

- kérdezte egy másik.

„Egy nagyon buta tanulatlan riherongy vagy és sajnos ezen semmi se fog változtatni főleg nem a vagyonod vagy hogy épp milyen pénzes pasi mellett szeded meg magad. A gyereked majd biztos nagyon büszke lesz rád, mikor már fel tudja fogni szegény a dolgokat!" - érkeztek a hasonló kommentek Berki Mazsi hivatalos oldalára, azonban az özvegy erre sem reagált - írja a Promotions.