Keményen bírálják Pápai Jocit döntése miatt

Pápai Joci
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, felállt a Sztárban sztár leszek! idei mezőnye, a mentorok kiválasztották azt a tizenkét főt, aki velük tarthat az élő show-ba. Nem voltak könnyű helyzetben, azonban annyi támadás senkit nem ért végső választása miatt, mint Pápai Jocit.
Vágólapra másolva!

A vasárnap esti show utolsó csapatát Pápai Joci választhatta ki, aki már az elején nehéz helyzetbe került, hiszen három foglalt székkel indította a válogatót. Már a műsor során mentor társai is, főleg Köllő Babett és Tóth Gabi is bírálták Pápait és Majkát is, hogy sokszor külsőségek és nem tehetség alapján, de egyéb nézeteltéréseik is akadtak a válogató során.

A népharag azonban nem emiatt, hanem a közönség egyik nagy kedvence miatt zúdult Pápai Jocira. Már az előválogatóban is remekül teljesítő tizenhétéves Kökény Dániel gyorsan belopta magát a nézők szívébe, szinte biztosra vették, hogy a fiú bejut az élő showba.

Kökény Michael Jacksont utánozta a középdöntőben, Pápai Joci ezt székkel jutalmazta. Már csak egy hajszálon múlt a továbbjutása, azonban az utolsó versenyző remek produkciója után mentora úgy döntött, hogy Bari Lacinak adja át Kökény Dániel helyét.

A műsor szinte véget sem ért máris özönlöttek a rosszalló és csalódott hozzászólások, tömegesen kérdőjelezik meg Pápai döntését, hogy miért a legjobb énekesét rakta ki a csapatából. Sokan úgy gondolják, hogy az eredetileg Majka csapatához tartozó Oláh Szandrát kellett volna hazaküldenie és sajnálatból nem benn tartani az élő show-ra.

nem a Danit tovább vinni...! Minden téren megérdemelte volna! Nem is akarom nézni... a sok-sok énekesből csak az ő arca ragadt meg... na jó még max 2 versenyzőé. Jocinál a 2 csajnak a dalát 10 perc után elfelejtettem... nekik kellett volna felállni, nagy csalódás volt most Pápai Joci!!" - írta az egyik kommentelő a Sztárban sztár leszek! Instagram-oldalán.

"Óriási hiba volt a Danit elküldeni. Ez a "kisfiús" duma csak mellébeszélés volt. Csalódtam Jociban." - írta egy másik néző, akinek rengetegen osztják a véleményét, arról, hogy összetörte a fiatal énekes szívét.