Kiderült, miért oszlott fel Győzike együttese

Romantic együttes
Vágólapra másolva!
Völgyi Zsuzsi sok év után árulta el, hogy annak idején miért oszlott fel Gáspár Győzővel és Kunovics Katinkával közös zenekara, a Romantic.
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi énekesnő volt a legutóbbi vendég a Palikék világa by Manna című videosorozatban, ott arról is mesélt, hogy annak idején Győzike hirtelen döntése miatt oszlott fel a Romantic.

Völgyi Zsuzsi Forrás: Life TV

"A Romantic elengedése egy nagyon hirtelen törés volt. Mielőtt a szólólemezt megcsináltam, Győzőnek kezdődött a show, nem volt erre ideje, és annyira lekötötte az egész, hogy teljesen B vágányra tette a zenekart, amit egyébként a mai napig nagyon bán, és bánhatja is, mert nagyon sok időt hagytunk ki. Olyan öt-hat évig voltunk külön, és aztán amikor újra akarta Győző, hogy összeálljunk, akkor nekem ez a szólólemez pont a kezemben volt, és nagyon akartam annak egy esélyt adni, és mondtam neki, hogy bocs, de ez most nem fog menni" – magyarázta.

A Romantic együttes Forrás: Facebook/Romantic

"2013-ban újra megkeresett Győző, és akkor Katinka is nagyon akarta, így belementem. Nagyon jó volt újra a régi csapattal, beültünk az autóba, ugyanonnan folytattuk, mint régen. Félretettük a sérelmeinket, mert hát nyilván voltak, nem volt vitamentes a lezárás" – tette hozzá.