Kulcsár Edina mégis visszatért a Dancing with the Starsba

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina először mutatta meg magát a nyilvánosság előtt, mióta bejelentette, hogy kisbabát vár új párjától, a rapper G.w.M-től. A műsor elején már említették a műsorvezetők, hogy a volt szépségkirálynő is érkezik a műsorba, aki koktélruhában és talpig sminkben jelent meg az adásban. 
Vágólapra másolva!

A várakozásokkal ellentétben azonban nem a versenybe való visszatérését jelentette be, csak vendégként tért vissza a műsorba. Kiss Ramóna és Stohl András a Párharc című műsorról kérdezgették, valamit előrevetítették a Varga Viktorral való konfliktusát, aki korábban éles kritikát fogalmazott meg Kulcsár Edina és G.w.M közös daláról.

A várandós modell elmondta, hogy már nem haragszik, de szerencséje, hogy kamerák előtt találkoztak az énekessel. Kulcsár hozzátette, hogy már nem bántja az, hogy visszalépett a versenytől és nagyon örül annak, hogy Berki Mazsi került be helyette a versenybe.

Forrás: Kulcsár Edina Instagram