Óriási botrányt csapott, kitiltották a műsorvezetőt az étteremből

James Corden
Vágólapra másolva!
James Corden humorista, műsorvezető állítólag nagyon bunkó módon viselkedett egy amerikai étteremben, így kitiltották őt. De az ügynek lett folytatása is. 
Vágólapra másolva!

James Corden, a Late Night showműsorvezetője, az étterem vezetője szerint alpári stílusban beszélt az éttermi dolgozókkal. A New York-i Balthazar étterem, az egyik legnépszerűbb étteremnek számít a hírességek körében. Keith McNally, az étterem 71 éves tulajdonosa, ezt írta Instagram-posztjában Corden botrányos viselkedéséről, miután modortalan volt és az ételt is visszaküldette.

És a legsértődékenyebb vendég a Balthazar étterem 25 évvel ezelőtti megnyitása óta."

Cordent az eset után kitiltották az étteremből.

Cordenhez azonban eljutott a bejegyzés, és belátta, hogy hibázott, ezért bocsánatot kért az étteremtől, a tulaj pedig elfogadta a bocsánatkérést, és ezt írta:

Miután a legtöbb embernél erősen hiszek a második esélyben, ezért ha James Corden megengedi, hogy 9 hónapig vezessem a Late Late Show-ját, azonnal visszavonom a Balthazarból való kitiltását. Nem, persze hogy nem. De... aki elég nagylelkű ahhoz, hogy bocsánatot kérjen egy olyan embertől, mint én (és persze a munkatársaimtól), nem érdemli meg, hogy bárhonnan is kitiltsák. Szóval gyere vissza a Balthazarba, Jimmy Corden. Minden meg van bocsátva."