Szürreális körülmények között házasodott össze Szegedi Fecsó és terhes barátnője

Szegedi Fecsó és barátnője, Bea
Vágólapra másolva!
Szegedi Fecsó és párja, Géczi Bea sokáig titkolták, hogy a nő első közös gyereküket várja. Miután tudatták a nyilvánossággal el is utaztak a tengerentúlra, ahol Bea majd életet ad a babának. Az amerikai utazásuk eddig is kalandosnak bizonyult, hiszen épp Floridában tartózkodtak az Ian hurrikán pusztításának idején, de most ezt a történetet is sikerült felülmúlniuk.
Vágólapra másolva!

Tavaly karácsonykor jegyezte el Szegedi Fecsó barátnőjét, bár azóta nem siettek a házasságal. Géczi Bea is mindig a spontaneitást hangoztatta és ha házasodnak, azt valószínűleg titokban fogják megtenni. Ezt most be is tartották, de nem akárhogyan történt, ugyanis egy házasságkötő automata előtt mondták ki a boldogító igent, melynek különlegessége, hogy csak két ilyen automata létezik a világon.

A friss házasok épp New York felfedezésére indultak, míg Géczi Beánál nem indul be a szülés, jártak a World Trade Center emlékművénél is, majd a Trump Towerben bukkantak rá az AutoWed nevű házasságkötő automátra és döntöttek úgy, hogy itt a remek lehetőség.

Az automata segítségével pár perc alatt férj és feleség lettek,

bár kiderült, hogy hiába a bizonylat és a szándék, de ez nem hivatalos házasság. Mindenesetre a páros jól szórakozott a rövid mennyegző során, amit Géczi Bea saját Instagram-oldalán a követőinek is megmutatott.

AutoWed automata Forrás: Géczi Bea

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.