Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Zimány Linda átsírt egy éjszakát egy durva megjegyzés miatt

Zimány Linda
Vágólapra másolva!
A magabiztos megjelenés mögött egy örök elégedetlen ember rejlik - állítja magáról Zimány Linda, akinek a mai napig nagyon sokat segít a pszichológusa.
Vágólapra másolva!

"Direkt tartottam magam távol a közszerepléstől, mert nem akartam céltábla lenni. Fárasztó és bántó a kirakatban lenni, ezt megtanultam az elmúlt évtizedekben.

A múlt héten is volt egy "mental break down-om", egy fél éjszakán át sírtam otthon egy komment miatt" - mesélte Zimány Linda, akit hosszas kihagyás után nemrég a TV2 táncos show-jában láthattak a nézők.

Forrás: Zimány Linda/Instagram

"A probléma – nyilván – mélyen bennem gyökerezik. Nem feltétlenül vagyok jó példa senki számára, az önkritika szempontjából, mert már gyerekkorom óta könyörtelen célokat tűzök ki magam elé, és azok sikerét maradéktalanul be is hajtom magamon. Vagyis én magam vagyok a legfőbb kritikusom. A probléma talán az lehet, hogy ennek fényében már nem fér el rajtam több elvárás, több rosszízű megjegyzés. Egyetlen odaszúrt piszkálás is képes túlcsordítani a megtelt poharat" - árulta el a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről