Nem akar dolgozni, Árpa Attila pénze kellhet az egyik lánynak?

bachelor árpa attila
Vágólapra másolva!
Árpa Attila A Nagy Ő című műsorban próbál teljesen őszinte lenni a szívéért harcoló nőkkel, arról is beszélt nekik, hogy pénzügyileg most nem áll túl jól - persze Árpa csak ironizál és viccel ezzel, de kíváncsi arra, hogy melyik lány jön rá, hogy ez csak egy teszt a részéről. Nyilván nem véletlen, hogy éppen egy olyan lánynak beszélt pénzről, aki - úgy tűnik - a pénzére pályázhat.
Vágólapra másolva!

Árpa Attila a Fruzsival való randevúján hozta fel a pénz témát.

- mondta Árpa Attila, mikor arról kérdezték milyen nőt keres maga mellé. Fruzsi arckifejezése láttán nem lehetett eldönteni, hogy elhitte-e Árpa Attila meséjét az anyagi gondjairól, de így reagált:

- mondta Fruzsi, feltehetően észrevette, hogy Árpa Attila egyszerűen teszteli.

Árpa Attila Bogit is tesztelte, tőle azt kérdezte, hogy volt-e már Dubaiban. (Diszkréten arra utalt, hogy prostituáltként dolgozott-e ott.) Amikor a lány igennel felelt a kérdésére, ő csak annyit reagált rá, hogy az jó drága hely. Neki erre nem lenne pénze. Bogi erre már így felelt:

"Nem baj, majd összespóroljuk."

Árpa Attila azt is elárulta, hogy mennyi pénzt kapott A Nagy Ő szereplésért.

Természetesen meg tudtam állapodni a TV2-vel. Önmagában az a tényező, hogy az ember egy hónapon keresztül nem tud mással foglalkozni, nem tud forgatni, más munkákat vállalni, azt is valamilyen formában kompenzálni kell" - írja a Bors.