Egyedüllétre van szüksége Tóth Gabinak

tóth gabi, sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi már előre fél attól, milyen lesz, ha kislánya óvodába megy. Hamarosan elérkezik az idő, ugyanis a kis Hannaróza már hároméves lesz idén decemberben. Az énekesnőben vegyes érzések kavarognak ezzel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Rengeteg változás várható Tóth Gabi és Krausz Gábor életében, hiszen kislányuk hamarosan óvodába megy. Az énekesnő elárulta, hogy mit érez ezzel kapcsolatban.

„Most még nagyon nehéz elképzelni, hogy pár hónap múlva például óvodába megy, és nem leszünk így összenőve.

Hazudnék, ha azt mondanám, nincsenek kényelmetlen percek. Ilyen például a zuhanyzás. Mármint én próbálnék néhány privát percet eltölteni, de Hannikámat ez egyáltalán nem érdekli" - kezdte Tóth Gabi a kislányával való kapcsolatáról.

"Ő nemes egyszerűséggel rám rúgja az ajtót, leül a zuhanyfülkével szemben a földre, és játszik a tusfürdőkkel. A játék egy ponton aztán eljut oda, hogy az összeset rám önti...Bevallom őszintén, néha igényelném, hogy egyedül legyek a gondolataimmal, de egyre inkább rá kell ébrednem, hogy a következő 5-10 évben erre nem sűrűn lesz lehetőségem" - írta a család.hu oldalán Tóth Gabi, aki úgy gondolja, kislánya teljesen az ő tükörképe.