Ezért veszett össze a két luxusfeleség, Molnár Nini és Csősz Boglárka

Molnár Nini/Instagram
Vágólapra másolva!
Molnár Nini nemrég vallotta be, hogy milyen banális okok miatt veszett össze csúnyán Csősz Boglárkával és azt is elmondta, hogy egy másik luxusfeleséggel is volt már nézeteltérése korábban.
Vágólapra másolva!

Molnár Nini elmondása szerint elég szókimondó és őszinte embernek tartja magát, akinek épp emiatt bőven kijutott már a konfliktusokból. Most azt is elárulta, hogy egy korábbi műsorában miért veszett össze csúnyán Csősz Boglárkával és egy másik luxusfeleséggel, Nagy Noémivel is.

sem az övé. Úgyhogy én erre nem is válaszoltam, meg nem is tulajdonítottam neki nagy dolgot. És akkor itt jött be ez a sztori, hogy nem is tudtam, hogy ő lesz benne a luxusfeleségekben, és innen indult az első rész, hogy összevesztünk, vagyis hogy ő betalált engem a szívtáska miatt" – idézi a Blikk Molnár Nini visszaemlékezését, akinek akkoriban kijutott a botrány a műsor miatt, ugyanis Csősz Boglárkával is ott estek egymásnak.

"Az onnan indult, hogy az ő stylistja csúnyát mondott a Tündéről, amikor kicsit aszimmetrikus volt az arca, vagyis a szeme. És erre egy nagyon csúnyát szólt be, és ezt nem tudtam szó nélkül hagyni, innen indult a konfliktus" – magyarázta Molnár Nini, aki Polgár Tündét védte meg akkoriban Csősz Boglárka kritikáitól.

Molnár Nini Forrás: Molnár Nini/Instagram