Ezt gondolja kieséséről a Sztárban sztár leszek! versenyzője

Jósa Tamás
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, Jósa Tamás távozott a Sztárban sztár leszek! műsorából, épp az elődöntő előtti héten. Tóth Gabi utolsó énekese búcsúzóul hatalmasat énekelt, amikor Balázs Fecó bőrébe bújva annak egyik legnagyobb slágerét, a Homok a szélben című dalt énekelte el, még mentorát is megríkatta. Az énekes elmondása szerint már érezte, hogy neki kell távoznia a nyolcadik élő show után, hiába ő állt a zsűri lista élén.
Vágólapra másolva!

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában vendégeskedett Jósa Tamás, aki az elődöntő előtt kényszerült távozni a csatorna tehetségkutatójából. Jósát egyáltalán nem lepte meg az eredmény, hiszen elmondása szerint ő már sejtette korábban is, hogy bármilyen jól is szerepel és bármennyi pontot kap a zsűritől, mégis ő fog távozni a Sztárban sztár leszek! következő adásában. Az énekes a következő okokkal magyarázta kiesését.

"A műsornak ezen a részén már annyira nem a produkció adja meg a továbbjutást, mert már mindenki megtalálta magának a kedvencét. Már nyolcadik adás volt ugye, ennyi idő alatt jól tudják, hogy mindenki milyen képességekkel bír, milyen feladatokat hogyan oldott meg, már kialakultak a szavazóbázisok.

- fogalmazott Jósa Tamás a kiesésével kapcsolatban.

Jósa Tamás utoljára Balázs Fecóként léphetett a Sztárban sztár leszek! színpadára TV2